1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2021 15:48

«Κορέα-ντριμ» για την Μπεντάρντ του Μαρκόπουλου που θα αγωνίζεται στη Hyundai

Μεγάλη επιτυχία για την Γιασμίν Μπεντάρντ του Μαρκόπουλου. Η 24 χρονη (1μ96) Αμερικανίδα διαγώνια- «κανόνι» της ομάδας των Μεσογείων την χρονιά που έληξε, κατάφερε να κανει πραγματικότητα το "Κορέα-ντριμ" και να περάσει ως νούμερο 2 στα φετινά ντραφτ της ΚOVO League γυναικών, τα οποία ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στη Σεούλ με 45 ξένες συνολικά να έχουν δηλώσει συμμετοχή απο όλο τον κόσμο.

Την Μπεντάρντ που είναι μία από τις 7 ξένες που θα παίξουν οριστικά στο νέο Κορεατικό πρωτάθλημα (2021-22), επέλεξε η ομάδα της Hyundai ενώ τα συμβόλαια εκεί φτάνουν στο αστρονομικό ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ.

Για την επιτυχία της Μπεντάρντ αναφέρθηκε με ανάρτηση του και ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Πάρις Ευαγγελίου, ο οποίος σημείωσε:

«Η Yaasmeen Bedart μας, το καταπληκτικό κορίτσι μας ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. No2 στο Κορεατικό Draft. Hyundai Eng. Ελπίζω να έχεις μια καταπληκτική σεζόν. Θα είσαι πάντα μέρος της οικογένειάς μας.Περήφανος για σένα.».

Κατά την παρουσία της στην χώρα μας και στην Volley league γυναικών η Μπεντάρντ είχε ανακηρυχθεί δύο φορές ΜVP. Υποψήφιες για τα Κορεατικά ντράφτ και τα «χρυσά» συμβόλαια αλλά χωρίς αποτέλεσμα, έθεσαν και από τον Παναθηναϊκό, η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα και η Σλοβακα, Ρομάνα Χουντέκοβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ