Εκτυπώστε τη σελίδα
09-04-2021 13:49

Βραζιλία: Αποχώρησε και επίσημα απο την εθνική η διάσημη Ταϊσα Ντάχερ

Την αποχώρηση της από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ανακοίνωσε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ταϊσα Ντάχερ. Η 33 χρονης διεθνής κεντρική (1μ96), δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης (2008, 2012), η οποία προχθές οδήγησε την Μίνας στον δεύτερο σερί τίτλο της και η ίδια βγήκε MVP του πρωταθλήματος, γνωστοποίησε την αποχώρηση της από τους «καριόκας», πριν την συγκρότηση της εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η πολύ σεξι Βραζιλιάνα αθλήτρια που εχει εκατομμύρια «φόλουερς» στο f/b και το instagram, ανέφερε στα κυριότερα σημεία της επιστολής της:

«Πήρα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της καριέρας μου ως επαγγελματίας αθλητής. Αναπόφευκτα, όλοι θέλουν να μάθουν αν θα είμαι με την ομάδα της Βραζιλίας στους επόμενους αγώνες - συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι.

Οριστικά, λέω αντίο στην ομάδα με πολύ πόνο στο στήθος μου. Αφιέρωσα πάνω από 14 χρόνια για να υπερασπιστώ τη χώρα μας στην γυναικεία ομάδα, και το έκανα πάντα με αποφασιστικότητα και σεβασμό που αξίζει η σημαία της χώρας μας.

Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη αγάπης και αφοσίωσης σε αυτή την όμορφη ιστορία και για τις δύο πλευρές Για να μην φτάσω, σωματικά και διανοητικά, στο χειρότερο επίπεδο, τελειώνω την ιστορία μου με την Εθνική Ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολο για το σώμα μου, ζώντας με πόνο καθημερινά. Πρέπει να ξεκουραστώ και να σεβαστώ, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το σώμα μου, το οποίο είναι το εργαλείο εργασίας μου.», υποστήριξε η Ταϊσα.