Εκτυπώστε τη σελίδα
30-03-2021 14:43

Πολωνία: Κούμπιακ και Λεόν είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της Verva Warszawa!

Βούιξαν» τα Πολωνικά και Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ότι οι δύο παγκόσμιοι σουπερ σταρ της Πολωνίας, Γουλφρέντο Λεόν και Μικαλ Κούμπιακ είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της ανδρικής Verva Warszawa.  Η είδηση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην βολεϊκή κοινότητα της χώρας ενω απομένει η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου για την αλλαγή του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Η Verva πάντως είναι μια πολύ γνωστή ομάδα στην Πολωνία, έχει προπονητή τον θρυλικό Ιταλό, Αντρέα Αναστάζι και στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην έκτη θέση και αγωνίζεται στα πλεϊ οφ.

Οι δύο Πολωνοί διεθνείς φέρεται να απέκτησαν την ομάδα εδώ και ένα μήνα περίπου, και ήδη ξεκίνησαν για την εύρεση περισσότερων χορηγών για τη νέα περίοδο ενώ είναι αποφασισμένοι να την ενισχύσουν και μεταγραφικά για να διεκδικήσει τη νέα σεζόν, το πρωτάθλημα.

Επίσης οι δύο συνέταιροι, έδωσαν το «πράσινο φώς» στην απερχόμενη διοίκηση, ώστε να ανανεώσει για ένα χρόνο με τον έμπειρο προπονητή Αναστάζι. Ο Κούμπιακ αγωνίζεται στους Πανασόνικς Πάνθερς στην Ιαπωνία ενώ ο Γουλφρέντο Λεόν είναι ο ηγέτης της Περούτζια.