1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2021 23:55

Ρωσία: Δεύτερη θέση για την Ζενίτ Καζάν στην κανονική περίοδο

Η Ζενίτ Καζάν πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη στην κανονική σεζόν Superliga Parimatch της Ρωσίας και 11η συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς επικράτησε του Νόβκοροντ με 0-3 σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε να προετοιμαστεί για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Η ομάδα του Καζάν με αυτό το τρίποντο τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με 54 βαθμούς και ελπίζει να πάρει την απευθείας πρόκριση στο final 6 των πλεϊ οφ.  Οι υπόλοιπες ομάδες έδωσαν παιχνίδια για την 25η αγωνιστική.

Στην 3η θέση με τον ίδιο αριθμό νικών με τη Ζενίτ-Καζάν (19), μόλις ένα πόντο λιγότερους (53) και 3 ακόμη αγώνες είναι το Κεμέροβο που επικράτησε εντός έδρας της Ντιναμό LO με 3-0. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Ενγκαμπέ σίγουρα δεν θα πέσει κάτω από την 3η θέση, ανεξάρτητα από τα εξ' αναβολής παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων. 

Στην τέταρτη θέση είναι η Zενίτ Αγ.Πετρούπολης και η στην 5η θέση η Φεκέλ που σημείωσαν από μία νίκη αντίστοιχα, και ελπίζουν και αυτές να είναι στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου για να έχουν πλεονέκτημα στα πλέι οφ. 

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

 Μπέλγκορο-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 1-3

Νοβγκοροντ-Ζενίτ Καζάν 0-3 παιχνίδι για την 26η

Όύφα Νοβοσμπιρσκ 0-3

Νινεβαντορσκ- Ορενμπουργκ 3-1

Κράσνογαρσκ- Ορενγκόνι 1-3

Κεμέροβο- Ντιναμό LO 3-0 

Bαθμολογία: Ντιναμό Μόσχας 23 ματς 60 βαθμοί, Ζενίτ Καζαν 26 ματς 54, Κεμέροβο 23 ματς 53, Ζενιτ Αγ. Πετρούπολης 25, 52 κλπ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ