Εκτυπώστε τη σελίδα
08-01-2021 01:41

Τσάμπιονς Λιγκ: Χρηματικά ποσά που ζαλίζουν μοιράζει στους πρωταθλητές η CEV

Το εκπληκτικό ποσό των 4,8 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν ως έπαθλο συνολικά, οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών των Super Finals του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο της CEV σε μια προσπάθεια στήριξης του κορυφαίου διασυλλογικού τουρνουά, ανακοίνωσε ότι οι νικητές εκτός από το κύπελλο θα πάρουν και χρηματικό έπαθλο 500 χιλιάρικα ευρώ που είναι επίσης ρεκόρ όλων των εποχών για την διοργάνωση (πέρυσι ήταν 400 χιλιάδες). Οι φιναλίστ των τελικών θα λάβουν (250 χιλιάδες €,) ενώ όσες ομάδες φτάσουν στα ημιτελικό αλλά αποκλειστούν, θα κερδίσουν από 125.000 € η καθεμία.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της CEV συμφώνησε να πάει σε μια τέτοια τεράστια επένδυση, σε μια προσπάθεια υποστήριξης συλλόγων και επιβράβευσης των προσπαθειών τους στην εμβληματικότερη διασυλλογική διοργάνωση Βόλεϊ, ακόμη και σε περίοδο πανδημίας.

Επιπλέον, η διοίκηση της CEV θα συνεχίσει να προωθεί την πλήρη ισότητα των φύλων, τοσο τον ανδρικό όσο και για τον γυναικείο πρωταθλητισμό. », δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της, η διοίκηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τα νέα χρηματικά έπαθλα που θα δίνει από φέτος.