1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2020 17:15

Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, θα συνδιοργανώσουν το Ευρωβόλεϊ ανδρών του 2021 (vid)

Σε τέσσερις χώρες και έξι εμβληματικές πόλεις θα φιλοξενηθεί το νέο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που είναι προγραμματισμένο για το φθινόπωρο του 2021. Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) με την βοήθεια ενός βίντεο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της, ανακοίνωσε ότι Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία θα συνδιοργανώσουν την τελική φάση του Eυρωβόλεϊ που θα γίνει με 24 ομάδες.

Πιο αναλυτικά η Οστράβα, το Ταλίν, το Τάμπερε μαζί με το Γκτάνσκ, την Κρακοβία και το Κατοβίτσε, είναι οι πόλεις που θα υποδεχτούν τους αντίστοιχους ομίλους του θεσμού, ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί που θα κριθούν τα μετάλλια, θα διεξαχθούν στο Κατοβίτσε. Μάλιστα οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, θα πάρουν και τα αντίστοιχα δύο εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 της FIVB.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με την επιλογή που έγινε για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Ευρωβόλεϊ ανδρών του επόμενου έτους», δήλωσε ο πρόεδρος του CEV Aλεξάντερ Μπόρισιτς. «Πρόκειται για ζωντανές, σύγχρονες πόλεις, ένα χαρακτηριστικό που είναι απόλυτα σύμφωνο με το πνεύμα της καινοτομίας, και τον δυναμισμό που προωθεί το πρόγραμμά μας για το «EuroVolley» από την πλήρη επανάσταση που ξεκινήσαμε με αφετηρία την διοργάνωση του 2019.

Ευχαριστώ τις τοπικές αρχές και τις κυβερνήσεις των χωρών για την υποστήριξή τους και είμαι βέβαιος ότι αυτές οι έξι πόλεις θα είναι όλοι ιδανικοί οικοδεσπότες για το πιο σημαντικό γεγονός στο Ευρωπαϊκό Βόλεϊ. Ελπίζω αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να επισκεφθούν αυτές τις πόλεις, ώστε να απολαύσουν ένα πραγματικά αξέχαστο πάρτι βόλεϊ.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ