1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2020 17:42

Θανάσης Ρέρρας: «Το σχέδιο Μάρσαλ της CEV για το μπιτς βόλεϊ»

Ο Θανάσης Ρέρρας με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Eυρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του volleynews.gr για το μπιτς βόλεϊ και αποκάλυψε τα πλάνα και τις σκέψεις της C.E.V. για το άθλημα της άμμου αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις στην εποχή μετά το lock down στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης:

«Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο Μάρσαλ για την διευκόλυνση των χωρών-μελών της. Προτεραιότητά της είναι η υγεία όλων των αθλητών, προπονητών, διαιτητών, διοργανωτών και φιλάθλων. Το Δ.Σ. αποφάσισε να επανασχεδιάσει το καλεντάρι της έχοντας ως οδηγό τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας και φυσικά των εθνικών αρχών των μελών της. Κανονικά θα ξεκινούσε τώρα η δεύτερη φάση του Continental Cup και τέλη Ιουνίου θα είχαμε το τελικό τουρνουά πρόκρισης στο Τόκιο. Αυτά αναβλήθηκαν για τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2021. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει τηλεδιάσκεψη της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της C.E.V. για την κατάθεση προτάσεων προς την ιατρική επιτροπή της C.E.V. έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρωτόκολλο για τις διοργανώσεις. Ουδείς όμως μπορεί να κάνει προβλέψεις λόγω των αεροπορικών μεταφορών. Η Ελλάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου ως ασφαλή χώρα και έχουμε λάβει συγχαρητήρια για τις επιδόσεις μας. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να βοηθήσει για να υπάρξουν κίνητρα για τους διοργανωτές γιατί αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνουν διεθνείς διοργανώσεις. Η C.E.V. οφείλει να μεριμνήσει να δώσει κίνητρα. Υπάρχουν νεές συνθήκες και η επόμενη μέρα θα είναι τελείως διαφορετική. Η δική μου άποψη είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., της υγειονομικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. και οι επιστήμονες όσο λιγότερο μιλάμε τόσο καλύτερο».

Δείτε την αρχική τοποθέτηση του Θανάση Ρέρρα στο 70ο λεπτό της εκπομπής όπου βασικός καλεσμένος ήταν ο Γ.Γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ