1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2020 15:29

Ιταλία: Η Λούμπε κράτησε τα "αστέρια" της

Παρά τις περικοπές που υποχρεώθηκε να κάνει η Λούμπε στους παίκτες της, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τελικά κατάφερε να κρατήσει τα αστέρια της.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κάτοχος του τίτλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων, ανακοίνωσε ότι δύο μεγάλα αστέρια του συλλόγου, ο ακραίος Βραζιλιανοκουβανέζος, Γιοαντι Λεάλ (31 χρ, 2μ01) και ο κεντρικός Κουβανός, Ροπερτλάντι Σιμόν (33 χρ 2μ08), θα συνεχίσουν στο σύλλογο παρά το «ψαλίδι» στις αποδοχές τους. 

Χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Λούμπε, Γκιουζέπε Κόρμιο, σχολίασε για την παραμονή των δύο σταρ: «Πάνω απ 'όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Λεαλ, γιατί η περίπτωση του ήταν πολύ δύσκολη.Η στάση του απέναντι στο σύλλογο ήταν άψογη και καθοριστική.

Οι μάνατζερ του συνεργάστηκαν μαζί μας και βρήκαμε τη λύση που θέλαμε όλοι. Σιμόν και Λεάλ θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας τον επόμενο χρόνο και ελπίζω ότι οι αγώνες να είναι ξανά ανοιχτοί στο κοινό », δήλωσε ο Κόρμιο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ