Εκτυπώστε τη σελίδα
07-05-2020 13:30

Πολωνία: Η Κατοβίτσε «έκοψε» τον Αμερικανό Γουότεν για... ασήμαντη αφορμή

Έξαλλος είναι ο Αμερικανός λίμπερο Ντάστιν Γουότεν, καθώς η Πολωνική Κατοβίτσε, πάτησε σε μια ασήμαντη…αιτία για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.

Η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε ξαφνικά από τον 33 χρονος (1μ83) λίμπερο, να επιστρέψει από τις ΗΠΑ στην Πολωνία μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να προλάβει να οργανώσει ο Γουάτεν. 

Μάλιστα μόλις πέρασε η χρονική προθεσμία κατά μία ώρα, η Κατοβίτσε που έχει οικονομικά προβλήματα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για την πανδημία του κορονοιού, του διεμήνυσε ότι λύνεται το συμβόλαιο του για παράβαση ενός από τους όρους που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. 

Ο Γουότεν που έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελο FINB και πρωτάθλημα της NORCECA με τις ΗΠΑ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb για το θέμα πριν δύο ημέρες:  “Πήρα άδεια από τον πρόεδρο του συλλόγου για να πάω σπίτι. Σήμερα πήρα πρόσκληση στη συνάντηση στο κλαμπ στις 3 μ.μ. στο Κατοβίτσε. Προφανώς δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί, οπότε στις 4 μ.μ., πήρα μια δήλωση από το κλαμπ ότι το συμβόλαιό μου για 20-21 ακυρώνεται ... Δίκαιο παιχνίδι; "  

Μόλις γνωστοποιήθηκε το θέμα, οι φίλοι της ομάδας του έστειλαν πολλά μηνύματα και του ζήτησαν να γυρίσει στην ομάδα. Ο Γουότεν πρόσθεσε ότι μίλησε με τους δικηγόρους και τον ατζέντη του, που του είπαν ότι το συμβόλαιό του εξακολουθεί να ισχύει και να κατέβει κανονικά στο Κατοβίτσε , όπως και έπραξε, ώστε να τα πει από κοντά και με τον πρόεδρο της ομάδας. 

Εκτός από τον Γουότεν, η Kατοβίτσε τερμάτισε τη συνεργασία με αρκετούς άλλους παίκτες λόγω κακής οικονομικής κατάστασης, όπως οι Εμμανουέλ Κοχούτ, Μασιελ Φίγιατεκ και Αντριάν Μπουκόφσκι.