1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2020 17:06

Ρωσία: Αναστολή πρωταθλημάτων για ένα μήνα και στο βάθος...διακοπή

Και στη Ρωσία προσανατολίζονται να κατεβάσουν ρολά στα πρωταθλήματα τους λόγω του κορονοϊού. Προς το παρόν μετά από οδηγία του Κρεμλίνου στην Ρωσική ομοσπονδίας βόλεϊ, έγινε αναστολή των πρωταθλημάτων για ένα μήνα μέχρι της 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με Ρωσικά σάιτ, υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες ότι η σεζόν 2019/2020 δεν θα συνεχιστεί. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας βόλεϊ πρότεινε στους συλλόγους να έχουν επαφές μεταξύ τους, ωστε να κάνουν κοινή εισήγηση στην ομοσπονδία, και οι πρωταθλητές να βγουν από τις μέχρι τώρα κατατάξεις στις βαθμολογίες, ανδρών και γυναικών/ 

Αυτό σημαίνει ότι ο Lokomotiv Novosibirsk θα πάρει το τρόπαιο στο πρωτάθλημα των ανδρών, ενώ η Dinamo Kazan θα είναι η πρωταθλήτρια της Ρωσικής Σούπερ Λιγκ των γυναικών.

  Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Lokomotiv Novosibirsk, Στανισλοβ Ρόμαν υποστήριξε ότι όπως είναι η κατάσταση στην χώρα με την πανδημία του κορονοιού και τον ρυθμό αύξησης των θυμάτωνκαι την επιθυμία των ξένων να φύγουν, δεν βλέπει το πρωτάθλημα να συνεχίζεται άλλο μετά της 30 Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ