1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2020 21:41

Η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία ζητάει από τους «ξενιτεμένους» να επιστρέψουν πίσω

Την στιγμή που η Λούμπε ανακοίνωσε την επιστροφή των αθλητών της στις προπονήσεις και στο γυμναστήριο, η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία με επιστολή της προς τους πρωταθλητές Ευρώπης ζητά να αφήσει τους Μπρούνο, Λεάν να επιστρέψουν πίσω στη Βραζιλία.

Η πανδημία του COVID-19 που έχει χτυπήσει σε όλο τον κόσμο ανάγκασε την Ομοσπονδίας βόλεϊ της Βραζιλίας να ζητήσει την επιστροφή των δύο αθλητών της Λούμπε οι οποίοι έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική ομάδα.

Όπως αναφέρει το volleyball.it εφόσον το πρωτάθλημα στην Ιταλία ξεκινήσει και πάλι θα επιτρέψει στους Μπρούνο και Λεάλ να επιστρέψουν στη Λούμπε και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Αήττητη πήρε η Βραζιλία την τρίτη κούπα
    Με το εντυπωσιακό 3-0 σετ επί της Ιταλίας η Βραζιλία έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και κατέκτησε αήττητη τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης και την πρώτη μετά το 2007. Το πρώτο το είχε πάρει το 2003.
  • Η Βραζιλία νίκησε την... μάχη των αλλαγών (Highlights - foto)
    Ο αγώνας της Βραζιλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες μικρή σημασία είχε καθώς και οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί στην τετράδα του Μουντιάλ. Έτσι, «σελεσάο» και ΗΠΑ αγωνίστηκαν με την δεύτερη εξάδα τους, με τους πρώτους να επικρατούν με 3-0 σετ και να πηγαίνουν στα ημιτελικά ως πρώτοι στον όμιλο.
  • Στο final-6 στο Τορίνο η Βραζιλία (Highlights-video) (πανόραμα F' ομίλου)
    Στην εξάδα του Μουντιάλ βόλεϊ προκρίθηκε η Βραζιλία μία αγωνιστική πριν το φινάλε της δεύτερης φάσης του F' ομίλου.. Νίκη του Βελγίου χωρίς όμως να έχει ελπίδες να προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες. Δείτε highlights-video από τη νίκη του Βελγίου. Σε λίγο και της Βραζιλίας...
  • Η Βραζιλία... έστειλε μήνυμα με το χρυσό στο Γκραν Πρι
    Σε έναν εντυπωσιακό τελικό στην Ταϊλάνδη, η Βραζιλία νίκησε με 3-2 τις ΗΠΑ και κατέκτησε το 11ο τρόπαιο στο Γκραν Πρι.


  • Το 11ο αστέρι για τη Ρεξόνα
    Το ενδέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Ρεξόνα Άντες Ρίο Ντε Τζανέιρο η οποία νίκησε με 3-1 την Πράια Κλούμπ στον καταπληκτικό τελικό του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος γυναικών που ήταν γεμάτος ανατροπές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ