Εκτυπώστε τη σελίδα
21-05-2013 17:15

Η Ατομ Τρεφλ «έκλεισε» την Ζουζάννα Εφιμένκο

Η Ατομ Τρεφλ «έκλεισε» την Ζουζάννα Εφιμένκο ©cev.lu
Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της λίμπερο Μαριόλα Ζένικ με τις πρωταθλήτριες Πολωνίας, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση της κεντρικής Ζουζάννα Εφιμένκο για την επόμενη σεζόν με δυνατότητα ανανέωσης για συν ένα χρόνο. 

 

Η Εφιμένκο αγωνίστηκε με την Ιμπέλ Γκουάρντια Βρόκλαου και την προηγούμενη σεζόν μετακόμισε στην Ιταλία και την Ιμόκο Κονεγκλιάνο.

«Πέρασα πολύ όμορφα στην Ιταλία, τόσο με τις συμπαίκτριες μου όσο και με τους ανθρώπους εκεί, αλλά στο τέλος της σεζόν άρχισα να έχω προτάσεις από διάφορες ομάδες και αποφάσισα να διαλέξω στην Ατομ. Θέλουν να στήσουν μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους στην Πολωνία αλλά και την Ευρώπη. Μια ομάδα που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ισάξια κάθε άλλη που θα συμμετάσχει στο Champions League. Γεγονός που με έπεισε να αγωνιστώ την προσεχή χρονιά στο Σόποτ», δήλωσε η Εφιμένκο.

Η Ζουζάννα Εφιμιένκο γεννήθηκε στο Λουμπάν, έχει ύψος 1.97, έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο το 2009 στην Πανεπιστημιάδα του Βελιγραδίου, έκανε το ντεμπούτο της στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας σε  ηλικία 17 ετών υπό τις οδηγίες του Μάρκο Μπονίττα. 

Σχετικά άρθρα