Εκτυπώστε τη σελίδα
18-05-2013 15:03

«Τουρκικές» σειρήνες για Ζλατάνοφ

Σίγουρα ήταν ο πρωταγωνιστής της Πιατσέντσα στους τελικούς του Ιταλικού πρωταθλήματος με την Τρεντίνο. Μιλάμε για τον Κρίστο Ζλατάνοφ που παρόλο τα 37 του χρόνια συνεχίζει να κάνει την διαφορά στις ομάδες που αγωνίζεται.


Ο γεννημένος στη Βουλγαρία, αλλά έχοντας πάρει την Ιταλική υπηκοότητα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσέ. Το συμβόλαιο του με τη φιναλίστ του πρωταθλήματος λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο Ζλατάνοφ που μετράει 142 συμμετοχές με την εθνική Ιταλίας από το 1997 μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην γείτονα χώρα από το 1992, δεν έχει αγωνιστεί σε ομάδα άλλου πρωταθλήματος και είμαι παίκτης της Πιατσέντσα από το 2003. Στο παλμαρέ του έχει ένα πρωτάθλημα Ιταλίας το 2009 και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, το 1999 με την Παλέρμο το CEV Cup και φέτος, 2013, το Τσάλεντζ Καπ.


**Πέραν του Ζλατάνοφ, αρκετοί παίκτες της Πιατσέντσα έχουν γίνει μεταγραφικοί στόχοι αρκετών ομάδων, αφού το σύνολο της ομάδας του Λούκα Μόντι είχε μια εξαιρετική σεζόν κατακτώντας την 2η θέση στην Ιταλία και το Τσάλεντζ Καπ. Μιλάμε για τους Ντε Σέκο, που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και Χολτ, το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6, με αρκετές ομάδες από την Ρωσία να ...καραδοκούν. Επίσης ο Κουβανός Σίμον άρεσε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Τρεντίνο που τον ...καλοκοιτάζει.