1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2018 02:59

Αυτά είναι τα νέα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ

H 17χρόνη Ιταλίδα Βαλέρια Μπατίστα αναδείχτηκε πολυτιμότερη αθλήτρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που ολοκληρώθηκε στα Τίρανα.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Κ19 2018

Ακραία: Oliwia Baluk (Πολωνία)

Ακραία: Derya Cebecioglu (Tουρκία)

Κεντρική: Viktoriia Pushina (Ρωσία)

Κεντρική: Sarah Luisa Fahr (Iταλία)

Διαγώνια: Magdalena Stysiak (Πολωνία)

Πασαδόρος: Polina Matveeva (Ρωσία)

Λίμπερο: Sara Panetoni (Iταλία)

MVP: Valeria Battista (ITA)

Σχετικά άρθρα

  • Παναγιώτης Πελεκούδας: «Λυγίσαμε εμείς οι ίδιοι και για αυτό χάσαμε»
    Στην έλλειψη δυνάμεων και κυρίως πνευματικών και όχι τοσο πολύ σωματικών, στάθηκε ο κεντρικός της εθνικής μας, Παναγιωτης Πελεκούδας ο οποίος μετά το ματς με την Πορτογαλία υποστήριξε:
  • Μάριος Γκούρδας: « Η εθνική πρέπει να έχει συνεχή επαφή με το υψηλό επίπεδο του βόλεϊ» (vd)
    Ο team manager της εθνικής και εμβληματική φυσιογνωμία του βόλεϊ, Μάριος Γκιουρδας, μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την επιστροφή της γαλανόλευκης στην ελίτ της Ευρώπης, για το ματς με την Ιταλία, για τα σενάρια της πρόκρισης, αλλά και για την αναγκαιότητα το ελληνικό βόλεϊ να δίνει σταθερά το παρόν στις τελικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
  • Εθνική ανδρών: Αυτοί θα ταξιδέψουν στο Μονπελιέ
    Την 14αδα της εθνικής ανδρών που θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για το Μονπελιέ της Γαλλίας όπου θα λάβει μέρος στον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12-29/9), ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
  • Ευρωπαϊκό γυναικών Κ19 στην Αλβανία: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία, 3-2 τη Ρωσία! (foto)

    Μετά από συγκλονιστικό τελικό που είχε χιτσκοκικό φινάλε και φοβερή ανατροπή στα σετ η Ιταλία νίκησε την Ρωσία με 3-2 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που έγινε στα Τίρανα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πρόκειται για τον έβδομο τίτλο της Ιταλίας στην 11η παρουσία της στον τελικό και τον πρώτο τίτλο μετά το 2010. Μάλιστα η Ιταλία έχει φοβερή παράδοση με την Ρωσία καθώς σε πέντε μεταξύ τους τελικούς έχει νικήσει τους τέσσερις!

  • Ευρωπαϊκό γυναικών Κ19 στην Αλβανία: Η Ιταλία και η Ρωσία πέρασαν δύσκολα στον τελικό

    Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος νεανίδων (K19) που θα γίνει το βράδυ της Κυριακή 9/9 (20.00) στα Τίρανα. Είναι η 5η φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που οι δύο ομάδες θα βρεθούν στον τελικό μετά το 1994, το 1996, το 1998 και το 2008. Η Ιταλία έχει τρεις νίκες επί της Ρωσίας και η Ρωσία μία (1994).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ