1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2016 13:04

Σταματάει προσωρινά ο Κούρεκ

Σαν… βόμβα έπεσε στο παγκόσμιο βόλεϊ η απόφαση του Μπάρτοζ Κούρεκ να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα του. Ο Πολωνός σούπερσταρ είχε συμφωνήσει με τους JT Thunders, από την Ιαπωνία, όμως ο οργανισμός του ήταν τόσο επιβαρυμένος που δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί την φετινή σεζόν.


«Λόγω του ενδιαφέροντος για την υγεία μου θα ήθελα να σας παρουσιάσω την πραγματική εικόνα για αυτό το θέμα.

Την  περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα και του Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε το 100% του εαυτού μου.

Η απογοήτευση για το αποτέλεσμα των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μεγάλη αλλά ήμουν ευτυχής για τις νέες προκλήσεις που είχα μπροστά μου με τη νέα μου ομάδα. Όμως όταν επέστρεψα στις προπονήσεις τον Σεπτέμβριο η αντίδραση του οργανισμού μου, προκάλεσε έκπληξη ακόμα και σε μένα.

Ένιωσα μια έντονη κούραση που έχει προκληθεί απο τα συνεχή παιχνίδια ολά αυτα χρόνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω κάτι που είχα πάντα μέσα μου – το πάθος και τη θέληση για να αγωνιστώ. Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά η υγεία είναι πιο σημαντική ακόμη και από το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην καριέρα μου.Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο ευγνώμων είμαι που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ήμουν παίκτης των JT Thunders.Ο προπονητής μου, Βέσελιν Βούκοβιτς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έδειξαν απόλυτη κατανόηση στο πρόβλημα μου και η στάση τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες ομάδας.

Νομίζω ότι αξίζουν να έχουν έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που θα συμβάλει τα μέγιστα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω τίποτα. Γι ‘αυτό δεν πρόκειται να παίξω για τους JT Thunders. Αυτή τη στιγμή θέλω να χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου για να ξεκουραστώ και να επιστέψω το συντομότερο δυνατό ακμαίος και υγιής. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα των JT Thunders για την κατανόηση και την υποστήριξη», είπε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ