Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-05-2015 23:21

Σε ρυθμούς Ρίο η Τζακλίν

Τι κι αν είχε δηλώσει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της χώρας της, η Τζακλίν προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Βραζιλία για άλλη μία φορά στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.
Τα δάκρυα της περσινής σεζόν και οι δηλώσεις της 31χρονης ακραίας πως σταματά, έχουν περάσει στο παρελθόν. Στο Μιλάνο η Τζακλίν Καρβάλιο Εντρές είχε δηλώσει: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θα σταματήσω να παίζω βόλεϊ. Θα φροντίσω τον γιο μου, την οικογένεια μου, αλλά το άθλημα που τόσο αγαπώ έχει τελειώσει για μένα. Αν με ρωτήσετε άμα θα μείνω στην εθνική ομάδα η απάντηση είναι «όχι». Δεν θα παίξω βόλεϊ τη σεζόν που έρχεται. Υπάρχουν άλλες παίκτριες που αξίζουν να είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας. Ο Ζε Ρομπέρτο μου ζήτησε να επιστρέψω. Δέχθηκα, αλλά του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι η επιθυμία μου. Θέλω να παίξω, αλλά δεν θέλω να αφήσω την Βραζιλία και την οικογένεια μου» είχε δηλώσει η Τζακ.

Σήμερα βρίσκεται στην Σακουαρέμα προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την «σελεσάο». Η ίδια δήλωσε: «Έχει μείνει πολύ λίγος καιρός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Είναι μία σημαντική χρονιά όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα κορίτσια στην ομάδα. Έχω κίνητρο και είμαι βέβαιη επειδή αυτή η ομάδα είναι δυνητική και κάθε μέρα δουλεύει για να δώσει το καλύτερο στους Ολυμπιακούς αγώνες».

1 σχόλιο

  • Comment Link volfan Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 15:35 posted by volfan

    η τωρινή ομάδα έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ακραίων υψηλού επιπέδου στην ιστορία του βόλεϊ. να δούμε ποιες θα πρωτοπαίξουν και ποιες θα κοπούν. με νατάλια, γκαμπιζίνια και γκαράι, θα δυσκολευτεί πολύ να βρει θέση η λεγάμενη !!