1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2014 23:55

Δρίκος: «Δικαίωση των παιδιών η πρόκριση»

Στην προσπάθεια των παικτών στάθηκε στις δηλώσεις του, μετά την πρόκριση στην τετράδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, απονέμοντάς τους τα εύσημα για την προσπάθεια που κατέβαλαν το τελευταίο δίμηνο.
«Σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι καταφέραμε και μειώσαμε πολύ τα λάθη μας στην επίθεση. Το σημαντικότερο για εμένα δεν είναι τόσο το σημερινό παιχνίδι, αλλά η πορεία 8 αγώνων στη διοργάνωση, στην οποία οι αθλητές από την αρχή είχαν βάλει έναν στόχο. Τον πίστεψαν, τον πάλεψαν και τον πέτυχαν δικαιώνοντας την προσπάθεια τους», σχολίασε αρχικά κι αναφερόμενος στις αναμετρήσεις με την Σλοβενία σημείωσε:

«Στη συνέχεια έχουμε μπροστά μας με την Σλοβενία, για την οποία γνωρίζουμε ότι από το ξεκίνημα της διοργάνωσης έχει στόχο την πρώτη θέση για να πάει στο Γουόρλντ Λιγκ. Η πρόκληση για εμάς είναι αυτό ακριβώς. Να παίξουμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου, να προετοιμαστούμε καλά για δύο δύσκολα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Μπόσκαν: «Κέρδισε δίκαια η Ελλάδα»
Ο προπονητής του Μαυροβουνίου Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε από την πλευρά του: «Το παιχνίδι ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο, γιατί η Ελληνική ομάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και ήταν πολύ διαφορετική. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και εκεί η Ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ