1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2018 22:31

Οι θρύλοι που μας έμαθαν βόλεϊ... (video)

Σας θυμίζουν τίποτε τα... κουρασμένα παλικάρια της φωτογραφίας που τραβήχτηκε σήμερα (11/518) στο Καζάν; Οι παλαιότεροι δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Οι νέοι θα μάθουν.

Μία συνάντηση με ιστορική σημασία καθώς μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν και πάλι μαζί τέσσερις θρύλοι του ιταλικού βόλεϊ που μας δίδαξαν βόλεϊ και είχαμε την τύχη να απολαύσουμε στο ΣΕΦ στους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 1994 και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 1995.

Πρόκειται για τέσσερα τοτέμ που με την αγωνιστική τους αξία και την προσωπικότητα τους απογείωσαν το ιταλικό και παγκόσμιο βόλεϊ.

Από αριστερά ο Λορέντζο Μπερνάρντι που είναι προπονητής στην Περούτζια και που πέρασε ένα φεγγάρι και από τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Γκαρντίνι (προπονητής της Κιέντζιερτζιν), ο Σαμουέλε Πάπι και ο Αντρέα Ζόρζι που εδώ και χρόνια έχει ακολουθήσει το δρόμο του δημοσιογράφου - σχολιαστή.

Δείτε στιγμιότυπα από τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 1994 στο ΣΕΦ όπου η Ιταλία με προπονητή τον Χούλιο Βελάσκο και παίκτες τους Κανταγκάλι, Ζόρτζι, Μπερνάρντι, Γκαρντίνι, Τζιάνι, Τόφολι, νίκησε 3-1 την Ολλανδία των Ζβέρβερ, Πότσχουμα, Μπλανζέ, Βαν ντε Γκορ και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο τελικός τελείωσε με τον άσσο του Κανταγκάλι...

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ