Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2021 01:00

Στο Πότσδαμ για δύο χρόνια ακόμη ο Γκιγιέρμο Ναράνχο

Κάτοικος Πότσδαμ για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το 2023, θα είναι ο Γκιγιέρμο Ναράνχο. Ο Ισπανός ομοσπονδιακός της εθνικής μας ομάδας γυναικών που οδήγησε την γαλανόλευκη στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αήττητη και χωρίς απώλεια σετ, συμφώνησε να συνεχίσει στο τιμόνι της Γερμανικής ομάδας (βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2018) για δυο ακόμη σεζόν.

Στη Γερμανική ομάδα, ο Ισπανός κόουτς που υποφέρει από κορονοϊό το τελευταίο διάστημα και δεν μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα μας για να είναι παρών στην προετοιμασία της εθνικής στο Ηράκλειο, θα συνεργαστεί από τη νέα χρονιά με την διεθνή ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη, την οποία παρουσίασε το Πότσδαμ, πριν λίγες εβδομάδες. 

Σε σχόλιο του για την ανανέωση της συνεργασίας με το Πότσδαμ,υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να συνεχίσω το έργο μου για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας βόλεϊ στο Πότσδαμ. Προσωπικά, νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου.

Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Πιστεύω ότι το Πότσδαμ είναι η ιδανική ομάδα για να βελτιώσει αγωνιστικά τις παίκτριες. Εύχομαι υγεία και μια επιτυχημένη πορεία μαζί με τους φιλάθλους στις εξέδρες».