1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2017 17:35

Η Νομικού στον Ολυμπιακό

Νέο χτύπημα του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Νομικού. Η διαθνής διαγώνια - ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Η Νομικού αναδείχθηκε από τον Ηρακλή Κηφισιάς και ήταν μια από τις πρώτες που δοκίμασαν την τύχη τους στο εξωτερικό. Το 2011 πήγε στη Νοβάρα, τη Βίλα Κορτέζε και την Μόντσα. Ο τραυματισμοί της δεν την άφησαν να δείξει το ταλέντο της. Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, και πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 Ιταλίας, αρχικά στην Τρεντίνο και στη συνέχεια στην Μοντοβί.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Νομικού. Η διεθνής Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια (ημερομηνία γέννησης, 30 Μαρτίου 1993, ύψος 1.90μ.) αγωνίζεται ως διαγώνια/ακραία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο».

6 σχόλια

  • Comment Link Pao29 Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 04:44 posted by Pao29

    Κωνσταντινε εισαι απο τους λιγους που δεν εγινε ροφος...αυτο ειναι ουσιαστικη κριτικη και οχι οπαδικη κουρτινα...εσεις παιρνετε απο τα αζητητα και εμεις μειναμε στο ραφι...

  • Comment Link 7 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 21:20 posted by 7

    Κωνσταντινε "ολυμπιακαρα" προσεχε μην παθεις τιποτα απο την πολλη αγανακτηση.

    Θα σε περιμενουμε απο οκτωβρη στον ρεντη για να ακουσουμε με πολυ ενδιαφερον τα παραπονα σου!

  • Comment Link Exiled Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 20:21 posted by Exiled

    Μόνο που η Νομικού αποκτήθηκε στη θέση της Τσίμα (που σταματάει για να κάνει οικογένεια) κι όχι στη θέση της Μαλασάι ή της Λαζάρεβιτς. Όταν αποκτηθεί και η δεύτερη ξένη ακραία θα έχουν νόημα οι όποιες συγκρίσεις.

  • Comment Link κωνσταντινος Μ Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 12:01 posted by κωνσταντινος Μ

    Λαζαρεβιτς,Μαλασαι-Πολ,Νομικου, απο το φιλετο στο ζυγουρι.Θα μου πης κρεας το ενα, κρεας και το αλλο.Ρε σεις μας δουλευετε;Ζητατε να ερχομαστε στο γηπεδο και μας κουβαλατε τα αζητητα του Παο και της Α2 Ιταλιας; Σ'αυτη την ομαδα περασανε παιχτριες πρωταθλητριες και ονοματα,και κουβαλατε μια παιχτρια που επαιζε στη τελευταια ομαδα της Γερμανιας κι'αλλη μια περιπλανωμενη στην Α2 Ιταλιας που δεν καταφερε πουθενα να σταθη;Τις βαφτισατε διεθνεις και τις σερβιρατε;H Τσημα δεν μας εφτανε;ετρωγε ασσο και γελαγε σα χαζη θελουμε κι'αλλα θεατρα;

  • Comment Link Π13 Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 04:44 posted by Π13

    Εκτος απο αυτες που χρειαζεται παιρνει και παιχτριες που δεν θελει να εχουν αλλοι,αφου μπορει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ