Εκτυπώστε τη σελίδα
27-05-2019 18:08

Eγινε... μέλισσα ο Δημήτρης Εφραιμίδης, έκλεισε στην ASI Volley!

Το καλοκαίρι του 2018 επέλεξε να αγνωιστεί στον ΟΦΗ και να μην αποδεχτεί τις προτάσεις που είχε απο το εξωτερικό αλλά μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Volley League ο Δημήτρης Εφραιμίδης αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης έκλεισε στην γαλλική Ιγιάκ ASI Volley που αγωνίζεται στην Pro B. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ο γαλλικός σύλλογος έκανε και την σχετική ανακοίνωση μέσω του Instagram. Η ASI έχει σήμα της μία κηρήθρα και οι παίκτες της αποκαλούνται μεταφορικά «μέλισσες».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη μιας νέας μέλισσας! Είναι ο Έλληνας Δημήτρης Εφραιμίδης, 29 ετών, 1,94μ., Από την ελληνική λέσχη ΟΦΗ Κρήτης», αναφέρει ο γαλλικός σύλλογος στον λογαρισμό του, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Sylvain Morgado από την Αζαξιό.

Σχετικά άρθρα

  • Στον ΟΦΗ ο Δημήτρης Εφραιμίδης!
    Παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Δημήτρης Εφραιμίδης, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της κρητικής ομάδας και μετά από έναν χρόνο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μετακομίζει στην Κρήτη.
  • Εφραιμίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»
    Στην «Arena Press» μίλησε ο Δημήτρης Εφραιμίδης για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο νεαρός ακραίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ την προηγούμενη χρονιά, κατακτώντας το νταμπλ.