1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-03-2017 08:16

Τελικοί Κυπέλλου Γαλλίας με... ελληνικό χρώμα

Μια γιορτή για το γαλλικό βόλεϊ θα γίνει σήμερα που θα έχει ελληνικό χρώμα. Οι τελικοί Κυπέλλών θα διεξαχθούν απόψε στο Κλερμόν μπροστά σε 4000 θεατές.

Εκεί η Αζαξιό του Έλληνα κεντρικού Γιώργου Πετρέα θα αντιμετωπίσει τη Ναντ η οποία έχει τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου στο προπονητικό τιμ. Η Αζαξιό είναι η κάτοχος του τροπαίου και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στη Ναντ που κυνηγά το πρώτο της τρόπαιο.

Η ομάδα του Πετρέα προέρχεται από νίκη με 3-2 απέναντι στην Πουατιέ και βρίσκεταιστην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τη συμμετοχή στα πλέι όφ, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η Ναντ απέχει 4 βαθμούς από την 8η θέση και δείχνει να χάνει το... τρένο. Οπότε ο τελικός του Κυπέλλου έχει... ζωτική σημασία.

Ο τελικός των ανδρών θα ξεκινήσει στις 21.30. Νωρίτερα, στις 18.45 ώρα Ελλάδος, η Μπεζιέρ θα αντιμετωπίσει την Βενέλ στον τελικό των γυναικών. Το παράξενο ειναι ότι λείπουν οι Κάννες, οι οποίες από το 1996 έχουν χάσει μόνο δύο τρόπαια. Μπεζιέρ και Βενέλ διεκδικούν το πρώτο τους τρόπαιο.

Η μέρα που θα ξεκινήσει από τους τελικούς των Ομοσπονδιακών κυπέλλων ανδρών και γυναικών για ερασιτεχνικές ομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ