1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 19:46

Φράγκος: «Δέχθηκα αμέσως»

Μετά τον Θανάση Πρωτοψάλτη, ήρθε η σειρά του Ανδρέα Φράγκου να πει δυο κουβέντες στην σελίδα της Ναρμπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Έλληνας ακραίος απάντησε με λόγια… σταράτα στην ερώτηση για τους λόγους που προτίμησε τη Ναρμπόν.  «Η Ναρμπόν μου έκανε την καλύτερη πρόταση  εκείνη τη στιγμή και δέχθηκα αμέσως», είπε και συνέχισε κάνοντας λόγο για τους στόχους που έχει θέσει. «Ελπίσω να παίξω  όσο καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα».

Βεβαίως στου ς «λεγεωνάριους», ο Φράγκος δεν θα είναι μόνος καθώς θα έχει μαζί του τον Προύσαλη και τον Πρωτοψάλτη: «Είναι πολύ σημαντικό. Πρώτα γιατί είναι καλοί παίχτες, ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και δεύτερον για την προσαρμογή μου στο νέο περιβάλλον».

 Πάντως ο Φράγκος θα κάνει πάνω από έναν μήνα για να ενσωματωθεί στη Ναρμπόν. «Όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ