1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2015 13:19

Η Ναρμπόν θέλει πίσω τον Προύσαλη

Η Ναρμπόν καλεί ξανά στη Γαλλία τον Κώστα Προύσαλη.
H γαλλική ομάδα έχει θέσει προτεραιότητα στα μεταγραφικά της, την επιστροφή του Έλληνα πασαδόρου, όπου αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2014.  Όπως αναφέρουν τα γαλλικά  μέσα «το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό», καθώς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο και θα λύσει.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ναρμπόν, Μισέλ Μαντρού δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας: «Ξέρουμε τι αξίζει, έπαιξε δύο χρόνια στη ομάδα» και παράλληλα κάνει γνωστό ότι ο παίχτης δεν είναι ευχαριστημένος με την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Θέλει να φύγει από την Ελλάδα και η Ναρμπόν είναι ένα από τα σωματεία που τον ενδιαφέρον», δήλωσε. Πάντως αυτή η υπόθεση, δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει καθώς οι Γάλλοι θέλουν να τελειώσουν την μεταγραφή του πασαδόρου  μέχρι το Σαββαατοκύριακο.

Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να ανοίξει και η πόρτα για την επιστροφή του Ντίμα Φιλίποφ στον Ολυμπιακό, μετά από δύο χρόνια στην Πολωνία και την Γιατρέμπσκι.

5 σχόλια

  • Comment Link Ethnik 2 Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 18:28 posted by Ethnik 2

    Κοιτά πιστεύω οτι πέρυσι το πήρε ο ΟΣΦΠ λόγω Γιορντανοφ και Κουρνετα που με την χαλαρότητα του δεν καταλαβαίνεις αν κερδιζει ή αν χάνει

  • Comment Link posted Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 15:20 posted by posted

    συμφωνω μαζι σου αλλα οταν αποτυγχανει μια ομαδα η ευθυνη ειναι συνολικη

  • Comment Link Ethnik 2 Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 19:42 posted by Ethnik 2

    Όχι μονο ο Προύσαλης αλλά ο πασαδόρος παιζει Πόλυ σημαντικό ρολο στο βόλλευ.
    Ο Προύσαλης είναι πολύ προβλεψιμος ενω ο Κουρνετας παίζει παντα εκεί που πρεπει και δεν βαρενει τους επιθετικούς με άγχος και μπλοκ για αυτό είναι είδωλο και καταφέρνει ακόμα και τώρα στα 39 του να κανει πρωταθλητισμό!Λάθος του Ολυμπιακού να τον αφήσει να φύγει !

  • Comment Link posted Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 13:53 posted by posted

    δηλαδη τωρα εσυ πιστευεις οτι ο λογος που εχασε το πρωταθλημα ο ολυμπιακος ηταν ο προυσαλης σε μια αποτυχια δεν φταιει μονο ενας το βολει ειναι ομαδικο αθλημα

  • Comment Link Ethnik 2 Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 11:38 posted by Ethnik 2

    Καλό για την Ελλάδα αυτό έχασε ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός να χάσει κι άλλο ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ