1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2022 19:38

Οι αθλήτριες του Απόλλωνα Σμύρνης μοίρασαν χαρά στα παιδιά του νοσοκομείου Παίδων

Σε μία όμορφη και αξιέπαινη ενέργεια προχώρησαν αθλήτριες του Απόλλωνα Σμύρνης. Συγκεκριμένα οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βρέθηκαν στο Νοσοκομείο παίδων και στην ογκολογική μονάδα Ελπίδα-Μαριάνα Βαρδινογιάννη και πρόσφεραν λίγες ώρες χαράς και ξενοιασιάς στα παιδιά. Η δράση ήταν της φιλανθρωπικής οργάνωσης Make a Wish και η αθλήτρια του Απόλλωνα Άλκηστις Δεμπεγιώτη που είναι φαρμακοποιός και εθελόντρια, μάζεψε τις συμπαίκτριές της και πήγαν όλες μαζί στο Νοσοκομείο Παίδων.
Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗ η ακραία της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ, είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τον εθελοντισμό!

Με δική της πρωτοβουλία συγκέντρωσε αντιπροσωπεία από τα κορίτσια της ομάδας μας και το πρωί της Δευτέρας οδήγησε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο Νοσοκομείο Παίδων για μια μάχη αισθήσεων, με σκοπό να προσφέρουν λίγες ώρες χαράς και ξενοιασιάς στα νοσηλευόμενα παιδιά της ογκολογικής μονάδας ΕΛΠΙΔΑ - ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ χαιρετίζει την πρωτοβουλία των κοριτσιών μας και αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανο για τις αθλήτριες του, που κάνουν πράξη τις αξίες ΗΘΟΥΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που το Ιστορικό μας Σωματείο πρεσβεύει!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ