1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2020 12:08

Volley League Γυναικών: Η πλειοψηφία ζητάει το τέλος του πρωταθλήματος

Σχεδόν 50 ημέρες μετά την διακοπή των προπονήσεων και των αγώνων και με 10 ημέρες να απομένουν για να μπει το 2021, δεν υπάρχουν ακόμη ευχάριστα νέα για την επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Volley League Γυναικών, κάτι που φάνηκε και στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, παρουσία και του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου.


Το γεγονός ότι επιτράπηκε να προπονηθούν οι 8 ομάδες της Volley League Ανδρών δημιούργησε την αίσθηση ότι σύντομα θα επιτραπούν και στις 14 ομάδες της Volley League Γυναικών να επιστρέψουν στο γήπεδο, όμως κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Υπενθυμίζουμε, στις 28 Νοεμβρίου οι 14 ομάδες της κατηγορίας υπέγραψαν και απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητούσαν ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής τους στο γήπεδο, θέτοντας ως καταλυκτική ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου.

Μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος, με τις 11 από τις 14 ομάδες να ζητούν το τέλος της φετινής Volley League Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό, το Μαρκόπουλο και τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας να προτείνουν νέα παράταση πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος αφού ανέλυσε το πως διαμορφώνεται η κατάσταση μέχρι και σήμερα, τόνισε πως οποιαδήποτε απόφαση και αν λάβουν οι ομάδες θα τις στηρίξει.

Πανναξιακός και Θέτιδα είναι μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες που έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες αθλητριών, όμως από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. Ήδη από τον Παναθηναϊκό θα αποχωρήσει η αρχηγός Σοφία Κοσμά για την Ελβετική Σαφχάουζεν, ενώ η Νάσια Λιάγκη έχει ήδη λύσει τη συνεργασία της με την Α.Ε.Κ. και έχει ανακοινωθεί από την Ισπανική CV Emeve Lugo.

Και να αποφασιστεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ρόστερ με τα οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι ομάδες θα είναι τελείως διαφορετικά και η μορφή του θα αλλάξει, καθώς υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 17 Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ