1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2018 18:10

Δυναμική παρέμβαση Θεόφιλου Ορφανίδη: «Οταν μας έβριζαν τις μάνες, οι παίκτριες του Άρη επιβράβευαν τους οπαδούς τους»

Tα όσα έγιναν στον αγώνα του Πανναξιακού με τον Άρη για το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών και την δημόσια τοποθέτηση της σούπερ σταρ του Άρη Μαντλέιν Μοντάνιο σχολιάζει με δημόσια παρέμβαση του ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Αίαντα Ευόσμου και μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Θεόφιλος Ορφανίδης.

Ο Ορφανίδης με ανοικτή επιστολή του τονίζει πως η «υποκρισία περισσεύει» και αναφέρει πως στον αγώνα Άρης - Αίας εν χορώ οι οπαδοί του Άρη έβριζαν τα κορίτσια του Αίαντα χωρίς κανείς να επέμβει και στο τέλος οι αθλήτριες του Άρη μεταξύ αυτών και η Μοντιάνο πήγαν προς το μέρος των οπαδών κάνοντας «όλε όλε». Οπως είπε ο Ορφανίδη στο προσεχές Δ.Σ. της ΕΟΠΕ θα θέσει το θέμα της λεκτικής βίας στο γυναικείο βόλεϊ και θα ζητήσει από την διοργανώτρια να πάρει άμεσα μέτρα. Η δήλωση Ορφανίδη:

Επειδή στις μέρες μας η υποκρισία περισσεύει ας κοιταχτούμε στα μάτια και ας ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε τελικά να κάνουμε με αυτό το άθλημα που αγαπάμε.

Τρίτη αγωνιστική έγινε ο αγώνας ΑΣ ΑΡΗΣ – ΑΠΣ ΑΙΑΣ  10/11/2018 στο ΔΑΚ Πυλαίας. Περίπου εκατό υποστηρικτές των γηπεδούχων σε αγώνα γυναικών βρίζουν εν χορώ «Άρη γάμα τους τη μάνα» και «Άρη γερά γάμα τα μουνιά» (υπάρχει video ). Αυτό γίνονταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε παρατήρησή μου στον παρατηρητή του αγώνα ότι ντρέπομαι να συμμετέχω σε αυτή την διαδικασία, η απάντηση που πήρα ήταν ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι απλά θα αναφέρουμε στο φύλλο αγώνα τα υβριστικά συνθήματα". Φυσικά και δεν έγινε καμία αναφορά. Καμία παρέμβαση από τους υπεύθυνους των γηπεδούχων οι οποίοι μάλιστα στο τέλος του αγώνα γελώντας μας τόνισαν πως "και λίγα μας είπαν".

Με την λήξη του αγώνα η ομάδα των γηπεδούχων πάει μπροστά στους κουρασμένους και αποκαμωμένους από τα συνθήματα υποστηρικτές και τους χειροκροτεί για την βοήθεια επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό τα υβριστικά αυτά συνθήματα και τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές.Τα γεγονότα αυτά σε απάντηση της τοποθέτησης αθλήτριας που και αυτή χειροκροτούσε τους θερμούς αυτούς υποστηρικτές της ομάδας της .Γάμα τους τη μάνα –γάμα τα μουνιά.

Η λεκτική βία είναι βία και πρέπει να μην υπάρχει στο γήπεδο αν θέλουμε να προωθήσουμε το άθλημα και να φέρουμε νέα παιδιά στο χώρο.

ΥΓ. Θα επανέλθουμε για τα θέματα διαιτητών ,παρατηρητών και παραγόντων.

Για το τμήμα volley του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ