1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2018 17:54

Η μεταγραφή του θεσσαλονικιού ρέφερι Γιώργου Μπόμπορα στη Σερβία!

Μεταγραφές στο εξωτερικό δεν κάνουν μόνο οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές. Κάνουν και οι διαιτητές.

 

Η ιστορία του Γιώργου Μπόμπορα είναι ξεχωριστή και ανοίγει νέους δρόμους στους διαιτητές που θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Ο θεσσαλονικιός ρέφερι που σφύριζε στην Ελλάδα αγώνες των κορυφαίων κατηγοριών από τις αρχές του 2018 για επαγγελματικούς λόγους αναγκάστηκε να μετακομίσει από την Ελλάδα στο Βελιγράδι.

Σφύριζε για τον σύνδεσμο βορείου Ελλάδος αλλά γράφτηκε στα μητρώα της σερβικής διαιτησίας και από τη σεζόν 2018-19 θα σφυρίζει αγώνες για τα πρωταθλήματα Prva Liga δηλαδή τα αντίστοιχα Α2 ανδρών και Α2 γυναικών για την Ελλάδα.

Ο Μπόμπορας είναι ο πρώτος Ελληνας διαιτητής που θα σφυρίξει σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. «Εκανα μεταγραφή από τον σύνδεσμο βορείου Ελλάδας. Εδώ η κατάταξη των κατηγοριών είναι διαφορετική. Μετακόμισα στη Σερβία από 1 Ιανουαρίου 2018 και αμέσως ήθελα να προσαρμοστώ και να μάθω τη γλώσσα. Ξεκινάω τη σεζόν 2018-19. Είμαι εντυπωσιασμένος και πολύ ικανοποιημένος από το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Σέρβοι συνάδελφοι μου. Με αγκάλιασαν αμέσως και με έκαναν να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Ξεκινάμε μία νέα πορεία», δήλωσε στο volleynews.gr ο 40χρονος Γιώργος Μπομπορας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ