1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-10-2017 06:04

«Κόκκινο» σε ΠΑΟΚ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε άδεια τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  O δικέφαλος δεν είχε φορολογική  ενημερότητα, ενώ ο Εθνικός δεν έκανε διακανονισμό με τον πρώην αθλητή του Χρήστο Κίτσιο.

Η Επιτροπή πρότεινε αναβολή του πρωταθλήματος της Volley League για να προλάβουν οι δύο ομάδες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ήταν αρνητικός. Ωστόσο τα δύο ΤΑΑ ζήτησαν και πήραν κατ΄εξαίρεση προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει τις ... αμαρτίες της ΚΑΕ, για την οποία εγγυήθηκε ο ερασιτέχνης πριν απο πολλά χρόνια και τώρα βγήκαν τα χρέη στην επιφάνεια.΄Όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς είναι εικονική εγγραφή του δημοσίου για να παρουσίασει πιθανά έσοδα, αλλά η ΕΕΑ θέλει οπωσδήποτε φορολογική ενημερότητα, γιατί το ΤΑΑ και ο ερασιτέχνης έχουν το ίδιο ΑΦΜ.

Να επισημάνουμε ότι στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Εθνικός θα του αφαιρούνται 3 βαθμοί σε κάθε ματς και θα εποστραφούν όταν πληρωθεί και συμφωνήσει ο Κίτσιος. Για την μη κατάθεση ενημερότητας προβλέπεται ποινή υποβιβασμού, βάση του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ