1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2017 17:32

Η Λαζάρεβιτς επιστρέφει στην Εθνική Σερβίας

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της με την φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια, έβαλαν την Άννα Λαζάρεβιτς στο... μπλοκάκι του Ζόραν Τερζιτς, αλλά και του συνεργάτη του και προπονητή του «ερυθρολεύκων», Μπράνο Κοβάτσεβιτς.

Η ακραία του Ολυμπιακού βρίσκεται στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει 23 με 28 Μαίου στην Πολωνία, εξαργυρώνοντας την αργυρό μετάλλιο στο Challenge Cup και τον τίτλο της MVP στο Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι με τη φανέλα της Σερβίας, η Λαζάρεβιτς κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011, το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Λιγκ της ίδιας χρονιάς και το χάλκινο στο Γκραν Πρι του 2013.

Η κλήσεις της Εθνικής Σερβίας:

Πασαδόροι: Ντανίτσα Ραντένκοβιτς (Αζεράϊλ Μπακού), Σλαντάνα Μίρκοβιτς (Τέλεκομ Μπακού)

Διαγώνια: Σάνια Μαλαγκούρσκι (Μοντικιάρι)

Λίμπερο: Γέλενα Μπλαγκόγιεβιτς (Πολίς)

Κεντρικές: Σεφάνα Βελίκοβιτς (Πολίς), Γιοβάνα Στεβάνοβιτς (Καζαλμαγκιόρε), Νάντια Νίνκοβιτς (Άλμπα Μπλαζ), Μίνα Πόποβιτς (Μπέργκαμο), Γιοβάνα Κότσιτς (Βιζούρα)

Ακραίες: Μπρανκίτσα Μιχαΐλοβιτς (Τιαντζίν), Μιάνκα Μπούσα (Μοντικιάρι), Αννα Λαζάρεβιτς (Ολυμπιακός), Μπογιάνα Μιλένκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Καταρίνα Λάζοβιτς (Βιζούρα)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ