1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2016 21:35

Αποβολή Κράβαρικ και «σφαγή» του Νέστωρα από τον Μπόμπορα!

Πράγματα και θαύματα έγιναν στο ντέρμπι του Γ΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών μεταξύ του Νέστωρ Θεσσαλονίκης και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τη νίκη πήρε η Ελπίδα με 3-1 σετ. Ο αγώνας είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους γηπεδούχους που "καίγονταν" για το βαθμό - ους της παραμονής αλλά φαίνεται πως υπάρχουν άλλα... σχέδια από κάποιους που ελέγχουν την κατηγορία από το παρασκήνιο. Αρκεί να ρίξει κανείς και μία ματιά στη βαθμολογία, αλλά και στα αποτελέσματα της αγωνιστικής και θα βγάλει τα συμπεράσματα του...

 

Στο θέμα μας. Ο Νέστωρας ξεκίνησε εντυπωσιακά και προς έκπληξη όλων πήρε το σετ από την Ελπίδα. Το μας έγινε ντέρμπι, με πολλά νεύρα και πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία του Γιώργου Μπόμπορα. Στο 8-11 του 4ου σετ ο προπονητής του Νέστωρα Αντρέι Κράβαρικ διαμαρτυρήθηκε έντονα για απόφαση του πρώτου διαιτητή και έφτασε μέχρι τη σκάλα με αποτέλεσμα ο Μπόμπορας να τον αποβάλει απ΄όλο τον αγώνα. Χρέη προπονητή ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής Στέγιος Κακάλας ο οποίος σε μία προσπάθεια να ανατρέψει το σκορ στο 4ο σετ έκανε και τις έξι αλλαγές. Οι επιλογές του έφεραν αποτέλεσμα, ο Νέστωρας προηγήθηκε 27-26 αλλά λογάριαζε χωρίς τον Μπόμπορα.

Στο 27-26 για τον Νέστωρα σε επίθεση πρώτου χρόνου από παίκτη της Ελπίδας η μπάλα έφυγε άουτ και το σετ θα τελείωνε 28-26. Ομως, ο Μπόμπορας χρέωσε μπλοκ - άουτ σε βάρος του Νέστωρα. Ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Ο Μπόμπορας συμβουλεύτηκε τον δεύτερο διαιτητή ο οποίος του είπε πως ήταν άουτ (!) και ο Μπόμπορας αντί να αλλάξει την απόφαση του έδωσε επανάληψη!

Ο Άγγελος Αγγελής του Νέστωρα ξέσπασε κατά του πρώτου ρέφερι φωνάζοντας για τις αποφάσεις του. Ο Μπόμπορας αμέσως τον απέβαλε με κίτρινη - κόκκινη όπερ σημαίνει πως έπρεπε να γίνει αλλαγή. Επειδή, όμως και οι έξι αλλαγές του Νέστωρα είχαν κλείσει, οι γηπεδούχοι δεν είχαν δικαίωμα άλλης αλλαγής, έμειναν με πέντε παίκτες και έχασαν το σετ με 29-27!

«Είναι ντροπή»

Οι παράγοντες του Νέστωρα καταγγέλουν την διαιτησία του Μπόμπορα και ετοιμάζουν ανακοίνωση, καταγγελία στους αρμόδιους φορείς.
«Είναι ντροπή τα όσα έγιναν σήμερα. Μας θλίβουν και μας απογοητεύουν. Σε κάποιους δεν αρέσει η προσπάθεια μας. Εμείς δεν έχουμε οπαδούς, ούτε προστάτες. Οι διαιτητές σήμερα είχαν ειδική αποστολή. Δε μας άφησαν να κάνουμε ούτε ένσταση καθώς από το 27-26 και μετά δεν παίχτηκε ο αγώνας. Νιώθουμε ντροπή. Δεν σέβονται τον Νέστωρα, την ιστορία του Κράβαρικ και των παικτών μας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Στέργιος Κακάλας.

Από την πλευρά του ο πρώτος διαιτητής υπεραμύνθηκε των αποφάσεων του και είπε στους γηπεδούχους πως τους έκανε και... χάρη που δεν έδειξε κατ΄ευθείαν κόκκινη κάρτα στον Αγγελή του οποίου τελικά κράτησε και το δελτίο και όπως έχουν τα πράγματα θα απουσιάσει και από τους υπόλοιπους αγώνες του Νέστωρα.

Διαιτητές: Μπόμπορας, Μπουγιούκας

Τα σετ: 1-3 (25-22, 21-25, 16-25, 27-29)

ΝΕΣΤΩΡ (Κράβαρικ): Μποζίδης, Αγγελής, Μωρές, Αποστόλου, Μπατσάρας, Τσιάρας, Μελιδώνης (λ) / Μούρτζιος, Ναζίρης, Μπίλιος

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Καραβιδόπουλος): Χατζηχρηστάκης, Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Καραντάκης (λ) / Ξένος (λ), Παντίρης, Ταλαμπίρης, Βελιχάι, Μπατσάρας





 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ