1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2019 20:38

Μις Αλβανία αναδείχτηκε η πασαδόρος της Εθνικής βόλεϊ της χώρας (vid)

Η πιο όμορφη γυναίκα στην Αλβανία είναι η πασαδόρος της Εθνικής βόλεϊ γυναικών Μαρίνα Σίντι. Η 21χρονη Μαρίνα έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Miss Universe Albania 2019» που διεξήχθησαν στα Τίρανα.

Η 21χρονη Μαρίνα ζει και αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι μέλος της αλβανικής εθνικής ομάδας για δύο χρόνια και μάλιστα το 2018 βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Silver European League.

Στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς της γειτονικής χώρας η Μαρίνα Σίντι ξεχώρισε για την κομψότητα και την ομορφιά της θριαμβεύοντας στα διάφορα τεστ του διαγωνισμού κατακτώντας το στέμμα της πιο όμορφης Αλβανίδας.

Η Μαρίνα Σίντι θα εκπροσωπήσει τώρα την Αλβανία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος που θα γίνει τον Δεκέμριο στην Ταϊλάνδη. .

Γενήθηκε στο Σικάγο στις 18 Ιουλίου 1988 και εκτός από το βόλεϊ και τις σπουδές της κάνει καριέρα και σαν μοντέλο έχοντας βάλει στο «book» της σημαντικές δουλειές με εξώφυλλα περιοδικών μόδας και αθλητισμού στην Αλβανία. Ελπίζει πως η διάκριση της θα της δώσει δημοσιότητα για να εργαστεί και στο εξωτερικό και ειδικά στις ΗΠΑ.

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ