1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2019 20:36

Ο θρυλικός Τζίμπα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Την απόφαση να επιστρέψει στα γήπεδα πήρε ο θρυλικός Τζίμπα, ο οποίος στα 43 του χρόνια και 5 χρόνια μετά την απόσυρσή του, επιστρέφει στην δράση για λογαριασμό της IBB Polonia στο Λονδίνο.
Στις 2 Αυγούστου του 2014 ο σπουδαίος Βραζιλιάνος ακραίος και μεταξύ (πολλών) άλλων χρυσός Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα. Σχεδόν 5 χρόνια μετά, ο Ζιλμπέρτο Αμάουρι Ντε Γοδόι Φίλιο όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποφάσισε να επιστρέψει στα φιλέ και τον Απρίλιο θα κάνει το ντεμπούτο του με την IBB και όπως ο ίδιος δήλωσε, ο λόγος της επιστροφής του είναι εμπορικός.

«Το Λονδίνο έχει μεγάλες δυνατότητες ως πόλη και η IBB Polonia έχει τεράστιες προοπτικές να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, χάρη στους ανθρώπους που έχουν μεγάλο πάθος για το βόλεϊ. Τελείωσα την καριέρα μου, όμως το βόλεϊ είναι στην καρδιά μου. Επιστρέφω στη δράση για να αγωνιστών, γιατί το άθλημα χρειάζονται άτομα που μπορούν να προσελκύσουν φιλάθλους και χορηγούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

H IBB Polonia London είναι ομάδα που ίδρυση Πολωνοί μετανάστες στο Λονδίνο. Μάλιστα, η IBB με προπονητή τον Βαγγέλη Κουτουλέα το 2016 κατέκτησε το νταμπλ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ