1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2017 16:11

Κορυφαίες οι επιδόσεις της Πολ

Εξαιρετική ήταν η απόδοση της Φραντσίσκα Πολ στο F4 του Β Γκρουπ του Γκραν Πρι.
Η Γερμανία πήρε την τρίτη θέση  και η ακραία του Ολυμπιακού τη βοήθησε να πάρει το μετάλλιο. Οι επιδόσεις της, την κατέταξαν ανάμεσα στις κορυφαίες της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ήταν 7η σκόρερ με 24 πόντους και 2η σε αποτελεσματικότητα στην επίθεση (44.44%) με μόλις 6 λάθη.  Οι 4 άσσοι την κατέταξαν στη 3η θέση των σέρβερ.

Έβγαλε επίσης 20 άμυνες παίρνοντας την 12 θέση, ενώ ήταν και 5η υποδοχέας σε με 57,78%. 

Σχετικά άρθρα

  • Δεν «σπάει» αυτή η άμυνα... (video)
    Πρέπει να έχεις πολλή υπομονή και επιμονή για να κερδίσεις πόντο με αντίπαλο την Ιαπωνία. Αυτό το κατάλαβαν για τα καλά οι Ιταλίδες στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Γιαπωνέζες έβρισκαν λύση σε κάθε επίθεση των Ιταλίδων, οι οποίες για να καταφέρουν να πάρουν τον πόντο, έπρεπε οι πρώτες να κάνουν λάθος. Δείτε το βίντεο.
  • Βόλεϊ από άλλον πλανήτη (video)

    Γνωστές για τις μάχες που δίνουν στα τερέν οι ασιατικές ομάδες, έδειξαν ξανά πως μόνο αυτές μπορούν να δώσουν τέτοιο θέαμα τόσο εύκολα. Απολαυστικές για άλλη μία φορά, Ταϊλάνδη και Ιαπωνία δεν αφήνουν την μπάλα να πέσει κάτω για 1 λεπτό. 

    Δείτε το βίντεο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ