Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2015 17:50

Στο χειρουργείο ο Σιμόν

Ένας από τους κορυφαίους Κουβανούς, ο Ρομερτλαντι Σιμόν υποβλήθηκε σε χειρουρχική επέμβαση στο δεξί πόδι.
Ο εντυπωσιακός κεντρικός, μετά από τις σύντομες διακοπές του, επέστρεψε στη Νότια Κορέα, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν για να μπει στο χειρουργείο.  Ήταν μια προγραμματισμένη κίνηση που όμως θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι τον Οκτώβριο. 

Μόλις τελείωσε η σεζόν ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του (Ανσαν Rush & Cash) για να καθαρίσει τον επιγονατιδικό τένοντα. Ο χρόνος επιστροφής υπολογίζεται σε 3 μήνες όταν και  ξεκινά η σεζόν στην Κορέα.

Σχετικά άρθρα

  • «Εσκασε» η βόμβα Σιμόν!
    Στην Τσιβιτανόβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπερτλάντι Σιμόν. Ο θηριώδης διεθνής Κουβανός θα αφήσει τη Βραζιλία και στην Σάντα Κρουζεϊρο αφού η Λούμπε τα βρήκε με την βραζιλιάνικη ομάδα με τα ανταλλάγματα στα 400.000 δολάρια.
  • Ρέστα για Σιμόν ενώ ο Άρης σκέφτεται το μέλλον της αδελφής του!
    Τι σχέση μπορει να έχει η Βραζιλιάνικη Κρουζέιρο, η δευτεραθλήτρια Ευρώπης ιταλική Τσιβιτανόβα, η γυναικεία ομάδα του Άρη και τα αδέλφια Σιμόν;
  • Σούπερ Άρης, 3-0 τους Μακεδόνες με Σιμόν
    Στο κατάμεστο κλειστό της Πυλαίας, ο Άρης νίκησε με 3-0 σετ τους Μακεδόνες στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.
  • Η Σιμόν μίλησε στο Star Volley 3
    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες του StarVolley 3, καθώς η διεθνής Κουβανή αθλήτρια του Άρη, Σιμόν Λιαννές Καστανιέντα, μίλησε στις αθλήτριες του τουρνουά.
  • Η Καρδαμανίδου βράβευσε την Σιμόν Καστανιέντα
    Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Άρη με το Μαρκόπουλο, η 45 χρονη πρώην διεθνής αθλήτρια, Μαρία Καρδαμανίδου, βράβευσε την Κουβάνη Σιμόν Καστανιέντα Λιανές για την ανάδειξη της ως MVP της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.