1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-09-2014 16:39

Με Σκρίμοφ και Μίλουσεφ φουριόζους από τον πάγκο (φώτο)

Cannot find volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/GROUP-C/china-bulgaria folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/GROUP-C/china-bulgaria/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δύο βασανιστικά σετ πέρασε η Βουλγαρία, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της και επιβλήθηκε 3-0 της Κίνας για τον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών στην Πολωνία. Οι Βούλγαροι με τους Μίλουσεφ και Σκρίμοφ που ήρθαν από τον πάγκο να βοηθήσουν την ομάδα, πήραν τη νίκη και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς. 

Με 12 πόντους ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Σκρίμοφ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και κατέληξε να είναι ο πρώτος σκόρερ. Ο Μίλουσεφ αντικατέστησε τον Σοκόλοφ στο δεύτερο σετ, πέτυχε 10 πόντους, περιλαμβανομένου του match point. Ο κινέζος Ζι πέτυχε μόνο 8 πόντους, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ στο σημερινό ματς έδωσε τον τίτλο στον Ξιν (13 πόντοι). 

Η Κίνα έδειξε το επίπεδο της ομάδας της και κούρασε πολύ τους Βούλγαρους στα δύο πρώτα σετ. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη δυναμική τους απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες έκαναν παρουσίαση των δυνατοτήτων τους, και κυρίως στο κομμάτι του σέρβις.

Πολλοί άσσοι από την αρχή του παιχνιδιού, και οι δύο ομάδες πήγαιναν πολύ κοντά. Τα λάθη στη συνέχεια για την Κίνα, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να φτάσει τις 3 νίκες.

Στην τέταρτη αγωνιστική η Βουλγαρία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο, ενώ η Κίνα έχει πιο δύσκολο έργο με την Ρωσία.  

Τα σετ: 0-3 (23-25, 23-25, 19-25)

ΚΙΝΑ (Ξίε) : Ζι 8, Ξιν 13, Γιάνζουν 5, Τσούνλογκ 1, Βέιζουν 12, Σουάι  2/ Κι (λ),  Φανγουέι (λ), Νταοσουάι , Ζιτσάο 4,  Γινγκντάο 1, Ρουνμινγκ .

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Κονσταντίνοφ) : Ζέκοφ , Σβέτοσλαβ 7, Γιοσίσοφ 6, Αλεξίεφ 1, Πέντσεφ 6, Σοκόλοφ 6/ Σαλμπάροφ (λ) , Γκραντινάροφ 1, Σκρίμοφ 12, Μίλουσεφ 9.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ