1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2017 20:53

Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε και επίσημα τον Αγκάμεζ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα 29/12, τον γνωστό μας από τη θητεία του στην χώρα μας, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, μαζί με την απόκτηση του διεθνή ακραίου των ΗΠΑ, Γκάρετ Μουαγκουτούτια.

Μάλιστα ο Κολομβιανός πρώην παίκτης του Παγκρατίου, του ΠΑΟ, των Γαλατασαράϊ, Αρκάς, Σκάιγουοκερς Κορέας , Ολυμπιακού και της Πεϊκάν Τεχεράνης, τόνισε στην ιστοσελίδα του Πορτογαλικού συλλόγου που στηρίζουν οικονομικά, ο σουπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και ο βετεράνος Λουίς Φίγκο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα πρέπει να προπονηθώ, να παίξω καλά και να κερδίσω το πρωτάθλημα, σκέφτομαι μόνο τη νίκη.»

Σχετικά άρθρα

  • Ποιόν Έλληνα ευχαρίστησε ο Αγκάμεζ
    Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας ο  Λίμπερμαν Αγκάμεζ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του.
  • Ασημένιο μετάλλιο στη Μπαρανκίγια ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ
    Του Γιώργου Γκολέμα

    Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας από 28 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου έλαμψε το αστέρι του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.
  • Στην Πορτογαλία συνεχίζει ο Αγκάμεζ
    Στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει ο γνωστό μας Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ