1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2017 14:21

«Περιπέτεια» για την Χαντάβα στην Ινδονησία!

«Πολίτης του κόσμου» συνεχίζει να είναι η Εύα Χαντάβα για χάρη του βόλεϊ.
Η διεθνής 28χρονη Γρεβενιώτισα παίκτρια μετά την παρουσία της σε Ιταλία, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Βραζιλία, συνεχίζει την περιπέτεια της καριέρας της στην Ινδονησία και στην ομάδα Μπαντούγκ, σύλλογος από τον οποίο πέρασε και η πρώην Σέρβα του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς.

Σύμφωνα με ανάρτηση της η Χαντάβα που δεν είχε σύλλογο μέχρι τώρα, στο προσωπικό της λογαριασμό στο f/b αναφέρει για το νέο σταθμό της καριέρας της: «Ινδονησία είναι! Έτοιμη για νέα μου εμπειρία!!!»

Σχετικά άρθρα

  • Εύα και γοητεία! (photos)
    Η εντυπωσιακή Εύα Χαντάβα πήγε για μπάνιο με το sport-fm.gr, ανακρίθηκε, φωτογραφήθηκε και σας παρουσιάζεται μέσα από τις εμπειρίες της με την Εθνική, τον Ολυμπιακό και τα ξεχωριστά ταξίδια της.
  • Χαντάβα: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα, όταν φτάσει σε καλό επίπεδο»
    Το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος κρατάει την Εύα Χαντάβα μακριά απ' την Ελλάδα, όπως δήλωσε στον Σπορ FM 94,6 και την εκπομπή Playball, σχολιάζοντας την μεταγραφή της στην ρουμανική Ταργκοβίστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ