1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 00:52

Οι ιταλίδες βλέπουν... Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Μόλις λίγες ώρες πριν το πρώτο σέρβις στον Β όμιλο (Ζυρίχη) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών, οι προπονητές της Ελβετίας, της Ιταλίας, του Βελγίου και της Γαλλίας, μίλησαν για τις προσδοκίες τους. Προφανές φαβορί του ομίλου είναι η Ιταλία με τον τεχνικό της ομάδας να παραδέχεται ότι ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.




«Ας το απολαύσουμε»

Η προπονήτρια της Ελβετίας Σβετλάνα Ίλιτς δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Ελβετία να συμμετέχει σε μια διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θέλουμε να το απολαύσουμε. Γνωρίζουμε ότι άλλες χώρες έχουν μακρά παράδοση στο βόλεϊ, αλλά κάναμε βήματα προόδου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε το έργο μας, είχαμε μόνο μια επαγγελματία αθλήτρια, τώρα έχουμε πάνω από δέκα. Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Δεν θα έλεγα ότι είναι ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που θα ξεκινήσουμε κόντρα στην Ιταλία. Είμαι ρεαλίστρια και να ξέρω ότι δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο».

«Ομάδα… ετών»

Ο τεχνικός του Βελγίου Γκερτ Βάντε Μπροκ μίλησε για την δουλειά που γίνεται στη χώρα: «Ξεκινήσαμε με μια νέα γενιά πριν από πέντε χρόνια. Φέτος , τερματίσαμε στη δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού Λιγκ, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρουμε μέρος και στο Παγκόσμιο Λιγκ το επόμενο έτος. Το πρώτο ματς απέναντι στη Γαλλία είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Γνωρίζουμε τη γαλλική ομάδα πολύ καλά. Παίξαμε πολλά παιχνίδια ο ένας εναντίον του άλλου και ήταν πάντα δύσκολη υπόθεση. Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, κερδίζοντας τα πρώτα παιχνίδια»

«Στόχος τα προημιτελικά»

Ο εκλέκτορας της Γαλλίας Φαμπρίς Βιάλ δήλωσε: «Οι αθλήτριες είναι έτοιμες για την διοργάνωση. Στόχος μας είναι η οκτάδα. Ο δεύτερος αγώνας εναντίον της Ελβετίας θα είναι πολύ σημαντικός για την πρόκριση μας »

«Τουρνουά… προετοιμασίας»

Ο προπονητής της Ιταλίας Μάρκο Μερκαρέλι τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Έχουμε ένα καλό μείγμα από νέες και έμπειρες αθλήτριες. Οι άλλες ομάδες μας βλέπουν ως φαβορί στον όμιλό μας. Παρατήρησα τους αντιπάλους μας και ξέρω για τη δύναμή τους. Έχουμε σίγουρα μια ισχυρή ομάδα στα χαρτιά, αλλά κάθε παιχνίδι κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Για το σύνολο του τουρνουά, βλέπω τη Σερβία ως φαβορί, αλλά η Γερμανία και η Τουρκία είναι και αυτές πολύ ισχυρές ομάδες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ