1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-08-2013 23:43

Αποσύρεται η Σικόρα (video)

Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Στέισι Σικόρα πήρε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα της, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από το βόλεϊ, δύο χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι που προκλήθηκε από το ατύχημα με το λεωφορείο της ομάδας, όταν έπαιξε στην Βραζιλία.


Από τότε έπαιξε σε περιορισμένη βάση, καθώς το ατύχημα επηρέασε την όρασή της. Όμως μια νέα καριέρα προπονητικής που ανοίγεται μπροστά της, την ώθησε να βάλει οριστικό τέλος.

Η Σικόρα έπαιξε για πρώτη φορά στην ομάδα των ΗΠΑ το 1999 και έκτοτε έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο διεθνές γυναικείο βόλεϊ. Έχει παίξει σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2000 πήρε την τέταρτη θέση, το 2004 την πέμπτη, ενώ το μετάλλιο ήρθε το 2008, όταν οι ΗΠΑ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. Επίσης έχει κερδίσει ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2002.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το 2011 όταν μετά από ένα ατύχημα με λεωφορείο, στη Βραζιλία, τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπεια να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Τον χειμώνα που μας πέρασε έκανε αίσθηση η παραδοχή των σεξουαλικών προτιμήσεών της, καθώς αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη

Πλέον, μια νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά της, με την ενασχόλησή της με την προπονητική.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ