1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2013 19:53

Αβέβαιο το μέλλον του Βολκόφ

Αβέβαιο το μέλλον του Βολκόφ ©zimbio.com
Η καριέρα του Αλεξάντερ Βολκόφ οδηγείται προς το τέλος της καθώς ο ρώσος κεντρικός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά την ελλειπή αποθεραπεία του από το χειρουργείο στο γόνατο λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

 

Η απόφασή του να συμμετάσχει τους Ολυμπιακούς χωρίς να έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του επιβάρυνε κατά πολύ την κατάσταση της υγείας του και πλέον τον οδηγεί στον τερματισμό της καριέρας του.

«Πέρσι είπα πως δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που αποφάσισα να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς, ένα χρόνο μετά επαναλαμβάνω αυτή την δήλωση μου», αναφέρει ο Βολκόφ.  

Ο κεντρικός της Ζενίτ Καζάν πρόσφατα μπήκε σε πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης, αλλά παραδέχεται πως η κατάσταση του ποδιού του παραμένει ένα μυστήριο καιπως αν δεν καταφέρει την αποκατάστασή του θα αναγκαστεί να τερματίσει την καριέρα του: «Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Έχω προβλήματα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποιοες φορές στην ζωή πρέπει να είσαι ρεαλιστής αναφορικά με αυτά που μπορείς να κάνεις. Έπρεπε να θυσιάσω την αποθεραπεία μου. Λυπάμαι που δεν έχω καταφέρει ακόμα να λύσω την αποθεραπεία και δεν ξέρω τι θα συμβεί στην συνέχεια. Σύντομα θα πάω στην Ιταλία για αποκατάσταση. Όταν επιστρέψω θα αποφασίσω τι θα κάνω με την καριέρα μου».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ