1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 22:38

«Μπράβοι» κατεβάζουν τα πανό στη Βουλγαρία! (video)

 

Tης: Δήμητρας Σώκου (sentragoal.gr):
Ελευθερία του λόγου; Όχι πια στα γήπεδα βόλεϊ της Βουλγαρίας!  Κατά τη διάρκεια αγώνα του World League και υπό το βλέμμα χιλιάδων θεατών και τηλεθεατών, μπράβοι, τους οποίους έχει προσλάβει η ομοσπονδία της χώρας, πήραν από μία γυναίκα πανό που ζητούσε την παραίτηση της διοίκησης!

Οι φίλοι της Βουλγαρίας «κατηγορούν» την ομοσπονδία τους για την απομάκρυνση του προπονητή Ράντοστιν Στόιτσεφ και του σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, Ματέι Καζίσκι.



Αυτό φυσικά δεν άρεσε στους διοικούντες που έστειλαν τρεις μπράβους να «καθαρίσουν»! «Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στις 22 Ιουνίου, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Αργεντινή. Την επομένη, άφησαν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο με πανό, χωρίς να τα πάρουν, μόνο όταν κατέφθασαν οι κάμερες», σχολίασε κάποιος φίλαθλος.
«Παίρνουν λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς για να έχουν μπράβους στα γήπεδα», έγραψε ένας άλλος.

Πηγή: sentragoal.gr

Media

2 σχόλια

  • Comment Link Χαριτοπουλος Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 20:34 posted by Χαριτοπουλος

    Μη δίνετε ιδέες στην ΕΟΠΕ...

  • Comment Link Founes Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 20:24 posted by Founes

    Δεν είναι μπράβοι... είναι οι σεκιουριτάδες που όλοι θέλετε να υπάρχουν στα γήπεδα... Σήμερα τα πανό, χτες εγώ, αύριο εσύ... Αφού εμείς οι ίδιοι θέλουμε ντε και καλά ένα σκύλο πάνω απο το κεφάλι μας ας τον λουστούμε... Αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Αν αυτή η κυρία ή οι υπόλοιποι οπαδοί είχαν "ανάρμοστη" συμπεριφορά δεν θα χρησιμοποιούσατε την λέξη "μπράβοι" αλλά "σεκιουριτάδες" ή "αστυνομικοί με πολιτικά"...
    Όταν δηλαδή τα πανό τα παίρνουν οι αστυνομικοί μέσα απο τα γήπεδα ή κατά τον έλεγχο δεν έχει μιλήσει κανείς για μπράβους...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ