1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2013 12:56

Ζάιτσεφ: «Δεν είναι επαγγελματική η ιταλική Λίγκα»

Ο Ιταλός Ιβάν Ζάιτσεφ υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα πως η ιταλική Λίγκα δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται ως επαγγελματική.

 

«Δεν έχω και την καλύτερη άποψη για το ιταλικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν τέσσερις σύλλογοι: Ματσεράτα, Τρεντίνο, Κούνεο και Πιατσέντσα, οι οποίοι έχουν ένα φυσιολογικό μπάτζετ και μπορούν να ικανοποιήσουν τους οικονομικούς όρους των συμβολαίων. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το ένα τρίτο των συμβολαίων. Πλέον πιστεύω πως το ιταλικό πρωταθλημα δεν αξίξει τον όρο του επαγγελματικού. Τα πράγματα αλλάζουν όταν αρχίζεις να αγωνίζεσαι με την Εθνική ομάδα αλλά σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη έχουν οι ομοσπονδίες όχι η Λίγκα».

Δεν είναι μυστικό πως ο Ζάιτσεφ θέλει να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα στο μέλλον, αλλά ο σύλλογος θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις: «Θέλω να παίξω σε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί στο Champions League. Θέλω να αγωνίζομαι και να τα κερδίζω όλα και τα χρήματα δεν είναι η προτεραιότητα μου για την επιλογή του συλλόγου. Είμαι ακόμα νέος, έχω χρόνο μπροστά μου να κερδίσω χρήματα», τόνισε ο Ζάιτσεφ.  

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ