1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2022 01:26

Βάκιφμπανκ: Παρουσίασε την Πάολα Εγκόνου, απέκτησε Καρουτάσου και Ντάλτρουπ

Και επίσημα στα «κίτρινα», ντύθηκε η Πάολα Εγκόνου. Η πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Βάκιφμπανκ ανακοίνωσε την 23χρονη Ιταλίδα διαγώνια και σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ με βιντεοκλίπ λίγων δευτερολέπτων ενώ στην ανάρτηση που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, της ευχήθηκε υγεία, και νίκες σε κάθε τουρνουά που θα συμμετέχει με την Τουρκική ομάδα.
Η κορυφαία παίκτρια του κόσμου που βρίσκεται με την εθνική Ιταλίας σε τουρνουά στη Βραζιλία, αρκετά χαρούμενη καθώς παράλληλα έχει υπογράψει μυθικό συμβόλαιο, υποστήριξε για αυτή την μεταγραφή της: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τον οργανισμό της Βάκιφμπανκ και τον νέο μου προπονητή που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου, ώστε να κερδίσουμε κάθε τίτλο που θα διεκδικούμε.»

Η Βακιφμπανκ εκτός από την τεράστια μεταγραφή της Εγκόνου, ειδοποίησε την 19 χρονη (1μ88) φοβερή Ρουμάνα διαγώνια και σκόρερ Αλεξία Καρουτάσου που εχει πάρει την Τούρκικη υπηκοότητα, ότι από φέτος θα επιστρέψει στο ρόστερ με νέο συμβόλαιο. Επίσης στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα ανήκει από φέτος και η Ολλανδέζα 23 χρόνη διεθνή ακραία, Νίκα Ντάλτρουπ, η οποία την τελευταία διετία έπαιξε στην Ιταλική Νοβάρα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ