Εκτυπώστε τη σελίδα
07-06-2022 00:14

Απίστευτη «τράμπα» Βάκιφμπανκ-Ιμόκο Κονελιάνο με Εγκόνου και Χαακ!

Το Σουηδικό «παγοθραυστικό», Ιζαμπέλα Χαακ είναι η αντικαταστάτρια της Ιταλονιγηριανής, Πάολας Εγκόνου στην τρεμπλούχο Ιταλίας, Ιμόκο Κονελιάνο. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε μια σπουδαία «τράμπα» των δύο κορυφαίων διαγώνιων παικτριών στην Ευρώπη, οι οποίες μονομάχησαν στον πρόσφατο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Σλοβενία, όπου βρήκε νικήτρια την Τουρκική ομάδα με 3-1.
Η 22 χρονη (1μ95) Χαακ που αγωνίστηκε συνολικά τρία χρόνια με την Βάκιφμπανκ, προέρχεται από μια εξωπραγματική χρονιά όπου κατέκτησε τα πάντα με την Τουρκική ομάδα. Συγκεκριμένα η Σουηδέζα «μπόμπερ» έκανε το 5/5 με Σούπερ καπ, κύπελλο, πρωτάθλημα Τουρκίας, παγκόσμιο συλλόγων και Τσάμπιονς Λίγκ , με αντίπαλο μαλιστα στους δύο τελευταίους τελικούς, τη νέα της ομάδα.

Πριν 20 μέρες η Βάκιφμπανκ επισημοποίησε την συμφωνία με την εκπληκτική Εγκόνου και αποδέσμευσε την Χαακ , η οποία τελικά επέστρεψε στην Ιταλία μετά από το 2019. Στο παρελθόν η Χαακ είχε αγωνιστεί στη Σκαντίτσι και είχε αναδειχθεί από μία φορά MVP του Γαλλικού, και Τουρκικού πρωταθλήματος, του παγκόσμιου συλλόγων και του Τσάμπιονς Λιγκ.