1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2022 22:57

Τουρκία: Αποχώρησε απο την εθνική Γυναικών η Ναζ Ακιόλ

Μετά από 17 χρόνια, η Ναζ Αντεμίρ Ακιόλ αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα Γυναικών της Τουρκίας. Η 31χρονη (1μ86) μαέστρος της Φενέρμπαχτσε, και μία από τις κορυφαίες παίκτριες όλων των εποχών του τουρκικού βόλεϊ, ανακοίνωσε την παραμονή Πρωτοχρονιάς την απόφασή της να αποσυρθεί, μέσα από τα social media:

«Με λίγα μόνο λεπτά να απομένουν μέχρι το 2022, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πληροφορίες για τη δική μου αθλητική ζωή. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική μου φανέλα, την οποία φοράω με μεγάλη περηφάνια από το 2004, και τους προέδρους και τα στελέχη της ομοσπονδίας μου, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ για 17 χρόνια , στους συμπαίκτες μου με τους οποίους φόρεσα τη φανέλα με περηφάνια», έγραψε η Ακιόλ. 

Κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της, κέρδισε 11 μετάλλια, 2 από τα οποία ήταν χρυσά: στους Ευρωπαϊκούς αγώνες CEV και στο Montreux Volley Masters, όπου η Ακιόλ αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ