1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2021 20:49

«Τσάρος» στη Ρωσία ο Ζόραν Τέρζιτς που αποχώρησε απο την Σερβία μετά απο 19 χρόνια

«Βόμβα» Ζόραν Τέρζιτς στη Ρωσία! Ο πολύπειρος τεχνικός και «αρχιτέκτονας» της μεγάλης γυναικείας ομάδας της Σερβίας, αποφάσισε μετά από 19 χρόνια να αποχωρήσει από τον πάγκο, και να αναλάβει την αντίστοιχη της Ρωσίας με τον ερχομό του 2022.

Σύμφωνα με το World of Volley, η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και πλέον αναμένεται η πανηγυρική ανακοίνωση από τη Ρωσική ομοσπονδία που ελπίζει σε αναγέννηση της εθνικής γυναικών μετά τις τελευταίες αποτυχίες σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο Σέρβος κόουτς της Φενερμπαχτσέ αφήνει βαριά κληρονομιά στη Σερβία με 19 μετάλλια με αποκορύφωμα το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας 2018, δύο Ολυμπιακά μετάλλια σε Ρίο (Ασημένιο) και Τόκιο (χάλκινο) και 3 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προσθέτοντας επίσης δύο χάλκινα και δύο ασημένια μετάλλια. 

Η απόφαση του Τέρζιτς ξάφνιασε την Ομοσπονδία της Σερβίας που παρά την απώλεια του χρυσού μεταλλίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέσα στο Βελιγράδι απο την Ιταλία με 1-3, τον περασμένο Αύγουστο,  περίμενε τον σπουδαίο τεχνικό  να ανανεώσουν τη συνεργασία τους ενώ ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ