1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2021 00:48

Κύπρος: Για τρία χρόνια ο Νίκος Ζαλμάς στον πάγκο της εθνικής ανδρών

Ο Νίκος Ζαλμάς θα είναι ο νέος προπονητής της Κυπριακής εθνικής ομάδας Ανδρών για τα επόμενα τρία χρόνια.Τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό και υπεύθυνο των αναπτυξιακών ομάδων, παρουσίασε χθες Παρασκευή (29/10), η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Πέτρος Πατσιάς, ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Λούης Λοϊζου και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών U17 Xρίστος Πούλλακος.

Επίσης ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη από την ΚΟΠΕ της Τελικής Φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Γυναικών, το 2024 στην Κύπρο τονίζοντας τα πολλά οφέλη που θα αποκομίσει η Κύπρος από τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Κρασιά επόμενος στόχος είναι η διοργάνωση αντίστοιχου πρωταθλήματος για τους Άνδρες.Όσον αφορά στην επιλογή των ομοσπονδιακών, τόνισε ότι έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή αφού διαθέτουν την απαιτούμενη προσωπικότητα για να καθοδηγήσουν τις Εθνικές ομάδες.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαλμάς που αποχώρησε πέρυσι απο την Κηφισιά χαρακτήρισε τιμή του την ανάληψη της ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών και τόνισε ότι είναι ένα project με στόχο εντός 2,5 ετών η Κύπρος να έχει επιτυχίες.

Ο κ. Ζαλμάς ο οποίος δούλεψε σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα (αναδείχθηκε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας) και βρίσκεται στους πάγκους από το 1993 περνώντας και από τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας ανέφερε ότι γνωρίζει την Εθνική Ανδρών. Όπως είπε, «θα παρακολουθήσω πολλούς αγώνες Ανδρών και αναπτυξιακών αγώνων. Παράλληλα, θα μιλήσω με τους προπονητές των ομάδων. Στην Εθνική θα αγωνίζονται «όσοι θα κάνουν τη δουλειά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ