1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2021 22:20

Βαλκανικό Κύπελλο: Πρεμιέρα για την Κηφισιά με αντίπαλο την Ραντνίσκι

Στην Άγκυρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του ΑΟΠ Κηφισιάς ενόψει της συμμετοχής του στο Βαλκανικό Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα από τις 25 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.Να σημειώσουμε ότι η Κηφισιά θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 14:00 κόντρα στη σέρβικη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς, ενώ τη Δευτέρα στις 15:00 αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Χαλκμπανκ.

Η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο φετινό Chalenge Cup. Η Κηφισιά επιστρέφει στον θεσμό μετά από 13 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ήταν την περίοδο 2008-09. Aπών απο την ομάδα είναι ο Σέρβος Μαυροβούνιος Σλόμποντας Μπόγιτς, το συμβόλαιο του οποίου η διοίκηση της ομάδας έλυσε αφου δεν ικανοποίησε τον Γιαννη Ορφανό με την απόδοση του ενω τραυματίας ειναι και ο κεντρικος Ιβάν Μίχαλι και η συμμετοχή του στα παιχνίδια ειναι αμφίβολη.

Γιάννης Ορφανός: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστείων, Γιάννης Ορφανός αναφερόμενος στην… πρόκληση του Βαλκανικού Κυπέλλου δήλωσε: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας δύο ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Είναι σημαντικό για την Κηφισιά ότι μετά από πολλά χρόνια συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδια. Η συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Κύπελλο αναβαθμίζει το κύρος της ομάδας και τη δυναμική.

Η ομάδα μπαίνει σε πιο επαγγελματικές βάσεις κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της Κηφισιάς προς αυτή την κατεύθυνση».Ο 40χρονος τεχνικός στη συνέχεια τόνισε: «Από αγωνιστικής άποψης δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι κάτι που είναι λογικό.

Ο Φρέικ Ντε Βάιερ είναι μαζί μας από τη Δευτέρα, ενώ δεν είναι ακόμα μαζί μας ο 4ος ξένος αθλητής. Πέρα από το κίνητρο να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Challenge Cup, αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να δέσουμε σαν σύνολο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο».

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Προπονητής: Γιάννης Ορφανός, Β΄ προπονητής: Δημήτρης Νικολάκης, Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Παπαδόπουλο, Φροντιστής: Νίκος Τσάπος και οι παικτες: Φρέικ Ντε Βάιερ, Τάσος Σωνάκης, Φροίξος Κωτσάκης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κρίστοφερ Μαρκς, Λυκούργος Ρούσης, Αντώνη Σπηλιώτης, Δημοσθέσης Λινάρδος, Ιβάν Μίχαλι, Βασίλης Κωστόπουλος, Γρηγόρης Κοντοστάθης, Δημήτρης Παλαιολόγος, Νίκος Μελλές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ