1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2021 21:05

CEV: Ρεκόρ συμμετοχών στα ευρωπαϊκά κύπελλα του 2022

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ (CEV) ανακοίνωσε ότι για τα ευρωπαϊκά κύπελλα του 2022, έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών από τις ομάδες που επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτά.Συγκεκριμένα στα ευρωπαϊκά κύπελλα της σεζόν 2021-22 θα πάρουν μέρος συνολικά 197 ομάδες από 36 εθνικές ομοσπονδίες, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ, σε σχέση με πέρυσι.

Πιο αναλυτικά για τη νέα σεζόν έχουν δηλώσει συμμετοχή 33 ομάδες περισσότερες σε σύγκριση με πέρυσι. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συμμετοχών αφορά το CEV Cup και το Challenge, με το μεγάλο… χαμός γίνεται στο CEV Cup ανδρών, το οποίο θα ξεκινήσει με 32 ομάδες, γιατί όπως και στο ποδόσφαρο θα συμπεριλάβει και τις ομάδες που θα αποκλειστούν από τους προκριματικούς γύρους του Τσαμπιονς Λιγκ. 

Να σημειωθεί ότι από πλευράς Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών θα παίξει ο Ολυμπιακός, στο CEV Cup Α.Ο. Θήρας και ο Π.Α.Ο.Κ., ενώ στο Challenge Cup Παναθηναϊκός και Θέτις Βούλας.

Όσον αφορά τους άνδρες, στο Τσαμπιονς Λιγκ θα παίξει ο Ολυμπιακός, στο CEV Cup ο Φοίνικας Σύρου και στο Challenge Cup Παναθηναϊκός και Π.Α.Ο.Κ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ